Concurs
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus

Concurs

Comanda
magnetii
aici!

Concursul realizat de MagnetGram si
RomaniaMagica s-a incheiat. Vezi aici
castigatorul!

Poza aleasa castigatoare de reprezentantul RomaniaMagica este

Castigator - http://instagram.com/cataian21

apartinand lui Catalin Vlasceanu posesorul contului
http://instagram.com/cataian21

El a castigat un set de 4 magneti de frigider personalizati participand la concursul MagnetGram. Felicitari si multumim pentru sustinere.

Nota. Incepand de azi 25.09.2013 castigatorul are la dispozitie 60 de zile pentru a-si ridica premiul, in caz contrar acesta reportandu-se.

Incepe un nou concurs MagnetGram

Astazi lansam un nou concurs impreuna cu prietenii nostri de la Romania Magica.

RomaniaMagica

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa:

• Fotografiati Romania asa cum o vedeti voi
• Uploadati pe Instagram pozele ce surprind tema concursului: "Romania este magica"
• Sa le taguiti cu #romaniamagica si #magnetsgram pentru a putea participa la concurs

Concursul se va incheia miercuri 18 septembrie 2013 la ora 23:59 iar poza castigatoare va fi aleasa pe baza voturilor reprezentantilor RomaniaMagica si MagnetGram. Numele castigatorului va fi publicat pe site-ul nostru iar premiul pe care il va primi consta intr-un set de 4 magneti de frigider personalizati cu pozele sale.

Din momentul afisarii pe site castigatorul are la dispozitie 60 de zile pentru a-si ridica premiul, in caz contrar acesta reportandu-se.

Va dorim succes!

Concursul MagnetGram din luna Mai
s-a incheiat. Vezi aici castigatorul!

Castigatorul tragerii la sorti este posesorul contului de Facebook

https://www.facebook.com/vasile.miholca

El a castigat un set de 4 magneti de frigider personalizati dand like/share paginii de Facebook a MagnetGram. Felicitari si multumim pentru sustinere.

Din momentul afisarii pe site castigatorul are la dispozitie 60 de zile pentru a-si ridica premiul, in caz contrar acesta reportandu-se.

Concursul MagnetGram s-a incheiat.
Incepe urmatorul...

Castigatoarea primei trageri la sorti este posesoarea contului de Facebook

http://www.facebook.com/irina.ioana.50

Ea a castigat un set de 4 magneti de frigider personalizati dand like/share paginii de Facebook a MagnetGram. Felicitari si multumim pentru apreciere.

Premiul de la sectiunea Twitter se reporteaza pentru urmatorul concurs. Regulile sunt aceleasi, toate conturile care ne vor da like / follow la paginile MagnetGram de Facebook / Twitter in perioada 10 aprilie 2013 - 31 mai 2013 vor intra in tragerea la sorti pentru un set de magneti de frigider personalizati cu imaginile proprii.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 10 iunie 2013 iar rezultatul va fi publicat pe site in aceeasi zi. Din momentul afisarii pe site castigatorul are la dispozitie 60 de zile pentru a-si ridica premiul, in caz contrar acesta reportandu-se.

Mult succes!

Concursul lunii martie

Premiul lunii martie consta in 2 seturi de magneti de frigider personalizati cu imaginile dumneavoastra(cate 1 set pentru fiecare castigator de pe Facebook si Twitter) si sunt eligibile toate persoanele care dau Like paginii de Facebook sau Follow contului de Twitter MagnetGram pana la data de 1 aprilie 2013. Fiecare set contine cate 4 magneti.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 10 aprilie 2013 iar rezultatul va fi publicat pe site in aceeasi zi. Din momentul afisarii pe site castigatorul are la dispozitie 60 de zile pentru a-si ridica premiul, in caz contrar acesta reportandu-se.

Va dorim succes!

Partenerii nostri

Desenez MustatiDesenez MustatiCity ChefCity Chef